Лесни празнични и парти прически 2011-2012

24 Дек

 

Коледните празници са вече тук, наближават и новогодишните, със сигурност всеки от нас очаква тези последните почивни дни от тази година. Ако все още не сте сигурни каква прическа бихте избрали, то от Академия Валентин Цветков ви каним да погледнете няколко интересни селекции прически, които ще ви помогнат да се вдъхновите и да изберете най- подходящата прическа за тоалета ви.

Така, че си вземете лист и химикалка и си запишете няколко идеи относно топ прическите тази година. Една от класиката в прическите е меките и нежни вълни, където идеята е да се даде обем на косата. Така, че ако търсите елегантност, то това е една идеална прическа за вас.

 

 

Друга популярна прическа, която напоследък е актуална е небрежна плитка, като тази на Аманда Сейфрид. Ако косата ви е чуплива или права и искате да я приберете, без да е напълно вдигната, това е една добра идея.

 

Ако все пак наистина искате да направите изненада на близките си, изпробвайте нещо по-различно и се консултирайте с фризьора си, заедно да направите една пълна промяна на цвят и форма на вашата прическа. Скъсете косата си например, оформете я в класически елегантна боб прическа и се наслаждавайте на удобство в зимните дни.

 

Много лесна за постигне и поддържане е прическата на Британската актриса Кира Найтли. Без значение дали ще експериментирате или ще заложите на по-класическото излъчване за празниците, но помнете, че най- запомняща се ще бъде прическата ви, ако направите нещо тотално различно от стандартния начин, по който носите косата си през останалото време на годината.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: