Прическите на момчетата от One Direction

15 Ян

След сензацията в момчещките прически – Джъстин Бийбър , така ‘любим’  на всички ни, на световния музикален пазар в края на миналата година се появиха неговите наследници- One Direction.

 One Direction са британско-ирландска бой банда. Те печелят трето място в седмият сезон на X Factor UK. Следва договор със световна музикална компания и редица издадени парчета.

Те са млади, свежи, талантливи, на моменти доста сладникави като звучене, поне за нас, но определено добро попадение за нова бой банда на музикалния пазар.

Това което ни харесва определено е прическите им, разбира се. Като за разлика от любимия ни Джъстин Бийбър, който промени прическата си едва преди няколко месеца, те са разнообразни във всеки техен клип.

Всеки един от тях е с определена визия и прическа отговаряща на характера им. Постоянно променят прическите си, даже в Интернет се намират снимки на момчетата с различни дължини и цветове.Като определено всяко младо момче може да избере някоя от техните прически и да я адаптира към собствения си вкус.

Гладка и класически линии, рошави и къдраво- чупливи, тектурирани прически също. Определено една банда, чиито стилисти, определено не подценяват косата, като част от визията на момчетата.

Една група, която ще се радваме да следим – развитието им и разбира се техните прически!

За да следите новините относно момчетата – това е Фейсбук фен страницата им в България – 

http://www.facebook.com/pages/One-Direction-Bulgaria/209518705754021

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: