Мокра коса- тренд номер едно за пролет 2012

4 Февр

Image

Перфектно пригладена или безцеремонно текстурирана, пусната небрежно или вързана на високо. Много разнообразни варианти и прически можем да открием в тенденции 2012 пролет на световните подиуми, но едно нещо е общо- всички те имат бляскав или мокър вид. С масла, спрейове с морска сол или гелове, тази тенденция доминира над повечето други и няма как да не отбележим абсолютният успех и варианти за прилагане в ежедневния ни стил.

Няма как да отречем, че мократа визия на косата е абсолютно модерна. Вземете който и да е стил – класически или ретро- то елемента е един и същ – косата на моделите е все едно току- що са излезли с мокра коса и просто са я прибрали или оформили леко. Животът е толкова забързан и модерен, че често се случва на градските жени директно от басейна, плажа или фитнеса да се отправят директно към следващата си среща или занимание без да имат време да оформят косата си.

Най- модерната комбинация на модните подиуми е съчетаването на текстурите – мокро и матово. Косата е прибрана гладко назад, а опашката е обемна и плътна, даваща усещане раз раздвиженост и ултра модерна визия. Един добър вариант за дамите, които не могат да си позволят ‘прекалено мокра’ визия.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: