Валентин Цветков -тенденции дамски прически за сезон пролет-лято 2012

8 Апр

за коса,фризьор,валентин цветков академия,красива коса,прически 2012,модерни прически,дамски прически,тенденции прически

Без значение от актуалната дължина на косата ви, или дължината, която мечтаете да имате, Валентин Цветков, фризьорът на звезди като Гала, Венета Райкова и Кремена Халваджиян споделя с вас най-новите тенденции за сезона пролет-лято 2012 !

Валентин разкрива, че визията от 50-те години на миналия век се завръща с пълна сила и този сезон, за да ни напомни за звезди като Мерилин Монро, Джаки Кенеди и редица бляскави дами от периода на зараждане на Холивуд и бума на актьорското майсторство.

 

прически 2012,модерни прически,дамски прически, прически за дълга коса,прически на пластове,къдрава коса

Дългите коси


Ако косата ви е дълга, със сигурност тайната се крие в максимум блясък, за дамите с уверено излъчване.Изберете по-дългите пластове, в съответствие с формата на лицето, за да подчертаете овала и едновременно да раздвижите прическата. Ако нямата бритон, то определено разделена на две в средата, косата ви ще иглежда страхотно и класически красиво. Ако сте фенове на бритона, то асиметричният бритон на една страна, леко филиран в края е вашият избор, за да останете в тенденцията за сезона.

Съвет за стилизиране –

За да пресъздадете вечерна прическа, вдъхновена от 20-те години, навийте косата на горещи ролки, на големи вертикални сектори, върху цялата глава.Ако е нужно можете да поставите продукт за обем в корените и по дължината, за да акцентирате на обема и за да сте сигурни, че прическата ще бъде дълготрайна. Оставете ролките да изстинат за около 20 минути и преди да ги развиете и след това разрешете с пръсти по цялата дължина, за да получите ефект на естествено чуплива коса. Напръскайте спрей за блясък за да завършите или лак за коса с бляскав ефект.

прически,дамски прически 2012,модерни прически,галерия прически,средно дълги прически,прически за средна коса,за коса

Средната дължина
Вземете вдъхновение от актрисата Скарлет Йохансон за абсолютно секси ретро прическа,подходяща за средна дължина коса. Небрежни вълни и къдрици са ключът към красивата прическа за тази дължина. Новите ви най-добри приятели ще бъдат едра маша за коса или комплект ролки, в съчетание с продукт,който активира и запазва къдриците.

През този сезон средно дългите прически са по-къси от обикновенно, така, че ако до скоро сте били с етажирана боб прическа, то абсолютно задължително е да изравните косата си до степен в която ще може да бъде оформяна, навивана и стилизирана, така, че да се запазва плътността на прическата в долната част. Без повече етажирани боб прически този сезон!

Съвет за стилизиране –
Попитайте за съвет фризьора си, какъв точно продукт за обем може да използвате за да придадете плътност на прическата от корена до края. Нанесете пяната или спрея за обем в корена преди да изсушите косата и след това навийте косата на ролки за около 10 минути на електрически ролки за да акцентирате на движението в косата.След това ако е нужно оформете с маша или малка преса букли, за да акцентирате на дължината или просто топирайте леко с пръсти за по-небрежен вид на прическата.

прически,къса прическа,модерни прически 2012,за коса,къса коса,галерия прически,дамски прически

Късите прически
Най-важният фактор при късите прически е, че позволява на всяка дама да носи косата си различно стилизирана или да променя текстурата и посоката безкрайно лесно. Късите прически тази година са плътни с ясно изразени кунтури, но трябва да бъдат съобразени с фактора за лесно стилизиране. По-дългите бритони или кичури около лицето лесно могат да бъдат накъдрени с малка преса или ролки, след това оформени кичур по кичур, за да изглеждат като естествени вълни. Дългият бритон на една страна продължава да е един от най-модерните акценти този сезон в дамските прически.

Съвет за стилизиране –
Използвайте малка четка при изсушаването със сешоар. След като косата е суха разделете косата с гребен на една страна, топирайте където прецените, за да добавите плътност и движение в косата.Тенденциите в късите прически това лято повеляват лицето да е открито, а кичурите около него да са стилизирани навън, за да се вижда текстурата на косата.
Нанесете пудра за обем в корена и по-дължината за да разделите максимално кичурите и за да запазите обема на косата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: