Кат Греъм от Дневниците на Вампира с конска опашка в два цвята

15 Апр

за коса,маски за коса,дълга коса,суха коса,продукти за коса,продукти,прически,прически за дълги коси,модата,мода 2012,прически 2012,цветове за коса,мода 2012,къса прическа,прически къса коса,къса коса прически,прически къси,козметика за коса,боя за коса,био боя за коса,бои за коса,боядисване на коса,шампоан за коса,	руса коса,	къдрава коса ,прически за къдрава коса

 

Дневниците на вампира е голям хит в САЩ от известно време и репутацията на поредицата расте постоянно и в Европа напоследък, погледа ни привлече една от звездите Кат Греъм, чиято снимка с двуцветна опашка беше разпространена доста бързо в интернет.

Виждали сме подобна визия на доста от пролетно-летните модни шоута в Лондон за 2012, но Кат е първата звезда, която реши да избробва тази визия на червения килим. Според нас идеята за тъмен и зелено-син цвят , преплетени в една конска опашка е супер, но със сигурност може би по-дълга и плътна опашка би била по-красива.

Чудим се  дали някоя от нашите Български звезди ще се появи скоро с подобен цвят или по-скоро трябва да почакаме тенденцията да дойде на нашият пазар след известно време, както повечето неща.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: