Кели Озбърн – край на пастелно сивото, да на виолетовата коса !

25 Апр

кели озбърн, кели озбърн коса,за коса,маски за коса,дълга коса,суха коса,продукти за коса,продукти,прически,прически за дълги коси,модата,мода 2012,прически 2012,цветове за коса,мода 2012,къса прическа,прически къса коса,къса коса прически,прически къси,козметика за коса,боя за коса,био боя за коса,бои за коса,боядисване на коса,шампоан за коса,	руса коса,	къдрава коса ,прически за къдрава коса  абитуриентски прически, тенденции абитуриентски прически 2012,официални прически 2012, официални дамски прически, дамски прически 2012

След дългите колебания отсносно цвета й за коса – лилаво и сиво, Кели Озборн най- накрая ‘ се осмели’ и вече официално е лилава.

Напоследък звездата беше забелязана на редица светски събития, като едно от последните в Ел Ей определено можем да определим като изгряване на нейната ‘лилава ‘ визия. Роклята й беше с флорални мотиви, червилото и косата й също бяха в модерната напоследък лилава гама цветове.

По принцип екипът на Hair Academy не сме фенове на прекалено едноцветните решения във визията, понякога смятаме, че акцентите се губят. Но ако става въпрос за коса, определено сме за новият цвят на Кели Озборн и със сигурност не искаме да я виждаме вече със сива или двуцветна коса в пастелно- сигналните тонове. Дори и да е лилаво нека да е с мярка и умисъл !

Кели е още една от мега звездите на червения килим, която тази година следвайки Кати Пери, Ники Минаж  е една от фаворитките ни, разчупвайки стереотипите за женска красота и стил.

За някои арт до последният детайл, за други просто кич може би… интересно ни е вие какво мислите ?

за коса,маски за коса,дълга коса,суха коса,продукти за коса,продукти,прически,прически за дълги коси,модата,мода 2012,прически 2012,цветове за коса,мода 2012,къса прическа,прически къса коса,къса коса прически,прически къси,козметика за коса,боя за коса,био боя за коса,бои за коса,боядисване на коса,шампоан за коса,	руса коса,	къдрава коса ,прически за къдрава коса  абитуриентски прически, тенденции абитуриентски прически 2012,официални прически 2012, официални дамски прически, дамски прически 2012

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: